Grab A Button

Hai / Assalammualaikum . welcome to my blog . blog saya ta secantek blog anda . kan - 2 ? hikhik >.< , rajen rajen lah follow ehh =)

Saturday, 28 January 2012

WAKE UPPP :O


Bangun paaggii, uhh. Susah betol tauu kalau Bella nak bangun pagi. < tipu jee > 6:30 bangun solat subuh, then tidur balek xD pukul 8 baru bngun. First thing yg bella cari ialah my handphone. Haha, then check kot kot ada meseg ke atau miscall, hewhew ;) tapi selalunya adaa tauu. Haha, lepastu bukak laptop senyap senyap. Hikhok tipuu jee. Pergi mandi dulu lahh :) Mandi tak tahu lah berapa lama, 20 or 30 minit maybe :3 haha, tak lama pun kaann? Ecehhcehh, mcm lahh korang tk perna mandi lebeh lama daripada tuu. Hahax xD
Lepas dah mandi tuu confirmlahh wangi tauu. Korang mest tak mandi kan? Korang taruk perfume jee, tol dak? Haha, wangi la jugak tuuww. Lepas mandi makan saatt, makan kenyang kenyang. Kalau waktu malam Bella tatau berapa kali Bella makan -.-' Nak katakan gemok, tapi taakk punn. Still maintain jeee tauu :3
Lepas dahh makan, tengok tv duluuu. Cerita apa yg best tengok laaa. Kalau takdaq cerita bes tidur balik dalam bilik xD pukul 12 atau 11 baru bukak laptop :) Bukakkk byk notification, friend request pun banyak. Uhh, then update blogg, hohoho :*
Donee, byeee. Assalammualaikum :*

STUDY AND STUDY , STUDY AND STUDY (^3^)

                                  
Belajar dann belajaaar. Belajar dann belajaaar. Belajaaaaaaarrr ~ Study study study study study and study ~
Kayy, now Bella dah 14teen. Next year Pmr, tak bule main main dah kan? Hmm tu yg sedeh tu ta bule main main >< Baru form2 dah tak bule main main. Kalau form3 lahh kann, da nk Pmr agaknyaa apa jaddi? Confirmlaa ta bule duduk depan laptop, kena menghadap buku jaa. Wuu sob sob T.T
Terpaksa lupakan Fb, twitter n blogger Bella. Nant tak dapat jumpa korang dahh, sodehnyaaa. Hang semua tak sedeh kaa? Pak jahatnyaa >< haha, mcmlah lepas Pmr tu taleh jumpa kan? Haha pelik pelik jaa ohh Bella ney -.-'tapi kann kami form2 budak budak yg last Pmr tauu, lepas kami orang lain dah tak bule pmr dahh, hwahwahwa! Padan muka! Jahat tak Bella? Ohh biasaa, haha xD taklah, gurau jaa :)
Tp cepat betul masa dah berlalu, cepat betul Bella dah form2, cepat betul tahun depan dh nak Pmr, cepat betul~ korang tak rasa kaa masa cepat jaa berlalu? Ushhh (--,) Cuti raya cina ney kann Sekolah Bella cuti seminggu, sooo, cikgu bagi hadiah hang tahu dak? Hadiah dia mmg terbaik lahh. Nak tahu apa? Kerja sekoolaahh, heh -_________- cikgu bagi kerja sekolah mcm kitaorg ney cuti sebulan hang tahuuu? Padahal cuti seminggu jaa. Ishh cikgu sengaja jaa taknk bagi kitaorg rehat rehatt kat rumahh. Huhh, tp kaan Bella tak sentuh pun kerja sekolah tuu, haha tipuu jaa ><
Tu jelahh kott nak story kat korang, pasal belajar :) haha, byee. Assalammualaikum :*

Friday, 27 January 2012

FANSB < ME LOVE YOU ALL >




Kay, ney Group kami, iaitu group Fansb. Semenjak 2012 ney, sume berpisahh, uhuks :'< Nasirah, Midah, Anis masuk kelas 2A. Yelahh, budak pandai lahh katakan, hohhoo >< Tp Farhana masuk kelas 2B, pandai lahh jugak tuuu :'> akuu jee terlajak jauhh -.-' diaorang sume sesi petang, aku pagi. Tk dapat jumpa diaorang selaluu :'< sedeh tauu. Hang mana tahuu :'<
<3 CERITA PASAL DIAORG <3
Yg pegang phone kuning tu Nur Nasirah. Tk kenal? Ohh, nak tengok gamba dia? Sat naa .
Haa, tu diaaa. Yg pakai baju purple tuu, haha. Omeyy kann diaa? Kay dia kawan Bella yg sporting, suka kacau orang-.- terutama sekali dia ney minat Korea, mmg minat gila gilaa ohh. Dia tak garang sangat laa, kadang kadang jee kott. Haha, papepun aku suka kwn dgn dia. Hikhik, Iloveeyiuuu :*

Lepastu yg sebelah Bella, belah kiri Bella tu nama dia Nur Fatin Anis, heee. Na tengok gmba dia jugak? Sat !
Haa, diaa pun omeyy tauu. Dia ney kawan baik Nasirah tuh, diaorang mmg rapat lah. Haha, Anis ney tak garang, dia ayuu. Comeel jaaa >< dia pun minat korea hang tahu dak? Haih -.- dia ney pandai giloo dalam Math, na katakan, dia mmg pandai lah. Sama mcm Nasirah tuh, hee, iloveyou Anis :'>

Haa, yg sebelah Bella, Belah kanan bella tuu, nama dia Farhana Junaidi. Gamba dia ada, sat naaa.
Haa, tu diaa. Omey kan? Hikhik, kawan Bella sume omey omey tauu :3 Dia ney kuat merajuk-.- kay jgn mara tau Hana, tp dia ney baik. Kadang kadang dia baik, kadang kadang tak-.- dia pandai tauu. Dia dgn Midah kawan baik :'> btw ilovechiuu hana <3

The last one, Siti Hamidatul, yg tengah baca buku tuu, hikhik >< gmba dia pun ada, kejap naaa.
Tu diaa, tp gamba ney waktu dia kecik duluu. Haha, comel kann dia? Midah ney baik sangat sangat tau, dia suka tolong orang then dia pandai, dia baik jaa. Mcm Anis tuh, Anis dengan dia PSS, huhuks :)
Nyotnyot, iloveyou :)
Haa, ney kawan baik Bella, rindu sangat tau kat diaorang. Korg2, walaupun kita dah berpisah, jgn lupakan Bella tauu, ingat tuu, uhuuu :'< sayang korangg <3

Thursday, 26 January 2012

hey 2012 , bye 2011



HAAI 2012, GOODBYE 2011 :'(. Banyak betoi kenangan at 2011 tuh. Cepatnya lah kan masa berlalu, wuu sob sob T.T sodehh ney. Tp kenangan at 2011 tuh sume pedih pedih, sakit hati, kecewa pun ada. Hmm, mmg rasa malas na school waktu tuh. Pffttt -.-

Tapi 2012 ney mmg the best lahh, terbaik(Y), haha.  2012 ney hatiku gembiraa, senanggg, happy, happy happy happy. Haha kay, enough Bella oyy-.- Tp mmg suka 2012 ney, sume berubah :') Berubah menjadi baik, mwahwahwa! Sory-.-' tp Bella rindu kawan kawan Bella, Nasirah, Anis, Midah, Farhana <3 mmg rindu dorang sangat sangat, uhuu T____________T Korang tak rindu Bella kaa? Wuu jahatnyaa x)

Papepuunn, 2012 theee beeeessttt! <3 <3 , hewhew :')





Wednesday, 7 December 2011

OWNER : )

Haaai/Assalammualaikum, heeee, kita perkenalkan diri kita dulu okayy. Nama kita Nabilah Farhah, panggil bella jee naa. Sweet 14teen, haha Pmr lambat lagi, soo relax relax duluu. Mwehehe , padahal tahun depan jee Pmr -.-'' err kay kay . Seterusnya , Bella dilahirkan pada 24 september <3 Jgn lupa wishh tauu. Bagi hadiah sekaly ehh, Bella nak hadiah ney, antarnya ialahh, jeng jeng jeng : - 

------/(^3^) IPAD
------/(^3^) ANDROID / IPHONE
------/(^3^) SAMSUNG CORBY
------/(^3^) LAPTOP
------/(^3^) CAMERA NIKON / CANON
------/(^3^) BERCUTI KAT KOREA
------/(^3^) JAM TANGAN YG MAHAL PUNYAA
------/(^3^) GUITAR 
------/(^3^) CHOCOLATE 

Haa, tu jaa. Bella tahu nant korang bagi hadiah apa kat Bella, confirm Chocolate kann? Jahat ohh taknak bagi yg mahal mahal, bagi yg murah jaa. Haha tapi takpaa, Bella tak kisahh, Bella mmg suka makan chocolate :) Bella garang tauu, mcm Harimauu, Auummm :3 haha tipuu jee. Pergi caye siapa suro. Haha ^^. Bella kadang kadang baik, kadang kdang jahat. Trolol xD Tapi Bella baik dengan orang yg buat baik dengan Bella tauuu, haa ingat tuu naaa. Huhuu
Bella ney peramah tauu. Cuma kadang kadang malu jee nak tegur. Ecehceh, biasalah tuu kann. Haha, Bella comeell hang tahu dak? Haha perasan saat. Alaahh takpelah sekali sekala perasan kann. Bukan selaluuu. Hohoo, Bella stay kat Bandar Tasik Puteri, Rawang. Lagi nak cerita apaa ehh? Tu jelahh kott >< Haha , kboiii~