Grab A Button

Hai / Assalammualaikum . welcome to my blog . blog saya ta secantek blog anda . kan - 2 ? hikhik >.< , rajen rajen lah follow ehh =)

Saturday, 28 January 2012

WAKE UPPP :O


Bangun paaggii, uhh. Susah betol tauu kalau Bella nak bangun pagi. < tipu jee > 6:30 bangun solat subuh, then tidur balek xD pukul 8 baru bngun. First thing yg bella cari ialah my handphone. Haha, then check kot kot ada meseg ke atau miscall, hewhew ;) tapi selalunya adaa tauu. Haha, lepastu bukak laptop senyap senyap. Hikhok tipuu jee. Pergi mandi dulu lahh :) Mandi tak tahu lah berapa lama, 20 or 30 minit maybe :3 haha, tak lama pun kaann? Ecehhcehh, mcm lahh korang tk perna mandi lebeh lama daripada tuu. Hahax xD
Lepas dah mandi tuu confirmlahh wangi tauu. Korang mest tak mandi kan? Korang taruk perfume jee, tol dak? Haha, wangi la jugak tuuww. Lepas mandi makan saatt, makan kenyang kenyang. Kalau waktu malam Bella tatau berapa kali Bella makan -.-' Nak katakan gemok, tapi taakk punn. Still maintain jeee tauu :3
Lepas dahh makan, tengok tv duluuu. Cerita apa yg best tengok laaa. Kalau takdaq cerita bes tidur balik dalam bilik xD pukul 12 atau 11 baru bukak laptop :) Bukakkk byk notification, friend request pun banyak. Uhh, then update blogg, hohoho :*
Donee, byeee. Assalammualaikum :*

0 comments:

Post a Comment