Grab A Button

Hai / Assalammualaikum . welcome to my blog . blog saya ta secantek blog anda . kan - 2 ? hikhik >.< , rajen rajen lah follow ehh =)

Saturday, 28 January 2012

STUDY AND STUDY , STUDY AND STUDY (^3^)

                                  
Belajar dann belajaaar. Belajar dann belajaaar. Belajaaaaaaarrr ~ Study study study study study and study ~
Kayy, now Bella dah 14teen. Next year Pmr, tak bule main main dah kan? Hmm tu yg sedeh tu ta bule main main >< Baru form2 dah tak bule main main. Kalau form3 lahh kann, da nk Pmr agaknyaa apa jaddi? Confirmlaa ta bule duduk depan laptop, kena menghadap buku jaa. Wuu sob sob T.T
Terpaksa lupakan Fb, twitter n blogger Bella. Nant tak dapat jumpa korang dahh, sodehnyaaa. Hang semua tak sedeh kaa? Pak jahatnyaa >< haha, mcmlah lepas Pmr tu taleh jumpa kan? Haha pelik pelik jaa ohh Bella ney -.-'tapi kann kami form2 budak budak yg last Pmr tauu, lepas kami orang lain dah tak bule pmr dahh, hwahwahwa! Padan muka! Jahat tak Bella? Ohh biasaa, haha xD taklah, gurau jaa :)
Tp cepat betul masa dah berlalu, cepat betul Bella dah form2, cepat betul tahun depan dh nak Pmr, cepat betul~ korang tak rasa kaa masa cepat jaa berlalu? Ushhh (--,) Cuti raya cina ney kann Sekolah Bella cuti seminggu, sooo, cikgu bagi hadiah hang tahu dak? Hadiah dia mmg terbaik lahh. Nak tahu apa? Kerja sekoolaahh, heh -_________- cikgu bagi kerja sekolah mcm kitaorg ney cuti sebulan hang tahuuu? Padahal cuti seminggu jaa. Ishh cikgu sengaja jaa taknk bagi kitaorg rehat rehatt kat rumahh. Huhh, tp kaan Bella tak sentuh pun kerja sekolah tuu, haha tipuu jaa ><
Tu jelahh kott nak story kat korang, pasal belajar :) haha, byee. Assalammualaikum :*

0 comments:

Post a Comment